Video Bini Mat Yo Player JDT kurang ajar | Santaikata


Video Bini Mat Yo Player JDT kurang ajar

Dah tengok video tu? Kalau belum...tengok kat  bawah nie jap...tak lama..tak sampai seminit durasi dia ...
 
 
 
Dah tengok...mesti nak repeat lagi kan? Repeat lagi lahh...


Aku pun 1st tengok video nie...dua tiga kali aku repeat, sebab aku nak tau detail2 punca pergaduhan tu...

Lepas lima kali repeat, yang aku faham...

Guard tu marah dengan "Bini Matyo" ,,,,pempuan d dalam video tu....sebab dia parking tempat yg salah dan semestinya  break rules kat situ...


Lepas tu bile dah gaduh macam budak2 yang belum akil baligh lagi....maka video tu pun terhenti...
Rasanya pempuan nie lari dari kereta...

Yang aku tak faham nie...macam mana video macam nie boleh masuk kat Youtube sedangkan yang take video nie "Bini Matyo" ... n ada pula yang sebarkan pic nie...

Gambar bini Mat Yo






Tak faham betull...samada ada orang sabotaj or sendiri cari publisiti...itu aku punya andaian...andaian yer..bukan tuduhan..hihi...



p/s : Bak kat Zizan "Saihya Sukha Porn" hahaha...tak ada kena mengena...

25 ulasan:

  1. bodoh giler pempuan nie xhormat org tua langsung

    BalasPadam
  2. sendiri yang upload kan konon nak bgtau yang pakguard ni kurang ajo..alih2 sendiri kena.

    BalasPadam
  3. rugi dapat bini kuang ajo cam tu, matyo sila ceraikan dia

    BalasPadam
  4. muka cantik perangai buruk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. muka nenek aku lg cantik ngan gigi emas..perangai hudoh! muka pun hudoh!..memalukan org pompuan je!

      Padam
    2. hahahhaahhahahahahahahahahhaha

      Padam
  5. muka cantik ker?? mcm lahanat ader la

    BalasPadam
  6. muka cantik ker?? mcm lahanat ader la

    BalasPadam
  7. tak cantik pun , perangai punn buruk gituuu.

    BalasPadam
  8. melampau betul bini mayo neee eeeeeee!!!!!

    BalasPadam
  9. betul2 kurang ajar langsung tak hormat orang tua.........

    BalasPadam
  10. Akibat tak berpantang lepas beranak, kena angin meroyan.. Suami n kuarga yg dapat busuk

    BalasPadam
  11. Biar x cntik asal ade budi bahasa..ni dh lh x cntik adab pn xde.

    BalasPadam
  12. bini matyo rakam video ni dgn harapan die nk saman guard tu,,tnpa die sedar kelakuan die yg kurang ajar menendang guard tu di rakam oleh cctv.. tgk pengakuan guard tu disini https://www.facebook.com/photo.php?v=577913122265562&set=vb.100001406375433&type=3&theater

    BalasPadam
  13. kita kaya di dunia nak saman orang tu orang ni jangan ingat kita kaya selamanya...doa orang teraniaya mudah makbul...hebat di dunia jgn ingat di akhirat kita hebat...semua ini akan dipaparkan smula apbila manusia dihisab di padang mahsyar...mungkin pakcik ni akan kene saman sbb matyo byk duit boleh upah lawyer power tp di padang mahsyar bukan stakat matyo ngn bini die tp dengan lawyer2 tu skali kene heret masuk mahkamah Allah SWT...mudah2 mudahan kita sama2 ambil iktibar :)

    BalasPadam
  14. at first kita boleh nampak pak cik tu relax je..siap bley ckp nak amik gambar..amik!amik!that show yg pak cik tu x brslh..die brni..so, nak rkam pon die tak heran!yg sdihnye!pompuan nie siap mnyalak mcm bdak sek brgduh brebut boyfrend!seriusly BANGANG!!!..klu ak ad dkt tmpt kjadian..memg mkn penampo jwbnye..to pak cik,weldone..u did a gud job..x kira siapa..die ttp mnegur bila org slh parking..smoga Allah merahmatimu pak cik..truskn usha pak cik mncri rzki yg hlal buat kluarga..kmi doakn pak cik.

    BalasPadam
  15. TMJ patut ambik tindakan ni. Pecat jelah matyo. Bazir duit jela bela laki bini ni. Baik labur untk player baru ganti si matyo poyo nie. Tak sedo diri langsung.

    BalasPadam
  16. tak patut sungguh.aku rasa dah kurang ajo abes.rupanye ade lagi power t sial

    BalasPadam
  17. tak patut sungguh.aku rasa dah kurang ajo abes.rupanye ade lagi power t sial

    BalasPadam
  18. tak patut sungguh.aku rasa dah kurang ajo abes.rupanye ade lagi power t sial

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg kurang ajo pmpuan ne agaknya x sekolah 2 yg x tau beradap. dh la salah xnak mengaku pulak...padan muka tkena batang hidung sndiri. malunya klu ada kawan or fmly cmne

      Padam
  19. Sekarang baru terserlah kesombongan dan kebodohan Bini Mat Yo, dulu ms ada krisis dgn Kelantan mcm2 dia maki. Dia plk yg lebih2 bknnya Mat Yo atau Mat Yo ni jenis takut bini. Mat Yo engkau blh dpt yg lagi cantik kalu engkau tinggalkan bini yg kurang ajar ni. Bkn setakat engkau je yg dpt malu tp keluarga engkau jg.

    BalasPadam